header

All in the Family-maand

All in the Family-maand

29 februari 2012

In maart zendt Best 24 programma’s uit waarin familiebanden centraal staan. Tijdens de All in the Family -maand kunt u kijken naar programma’s als Rootz, Zo vader zo zoon, Zo vader zo puberzoon, DNA Onbekend en Verre Verwanten. De hele maand gezellig familieamusement op Best 24.

Bekijk de gids voor actuele uitzendtijden

Rootz
Vanaf donderdag 1 maart te zien om 20.00 uur

Twee teams bestaande uit tien familieleden strijden tegen elkaar in de spelshow Rootz. De teamcaptains zijn de jongkies van de familie. Zij bepalen per ronde welk familielid er gaat spelen. Wat de kijker wel ziet, maar de teamcaptains niet, is het spel dat gespeeld gaat worden. Het kan dus zo zijn dat de sterke oom het tegen het kleine nichtje moet opnemen in een mini-driewielerrace.  

Rootz

Zo vader, zo zoon
Vanaf zaterdag 3 maart te zien om 21.30 uur

In Zo vader, zo zoon moet een vast panel er achter zien te komen wie de echte vader is van de zoon op de stoel. De presentator en de panelleden stellen vragen aan de vier mogelijke vaders. Aan het eind moeten de panelleden aangeven wie volgens hun de echte vader is en vraagt de presentator aan de zoon: ‘Wie is jouw echte vader?’ Waarop de zoon zijn echte vader bekendmaakt.

Zo vader, zo zoon

Een huis vol
Vanaf maandag 5 maart te zien om 19.00 uur

In Een huis vol staat het bijzondere leven van twee gezinnen met ieder twaalf nog thuiswonende kinderen centraal. De docusoap volgt hoe de gezinnen een gewone dag doorbrengen, hoeveel boodschappen ze doen en wie er wat doet in het huishouden.

Een huis vol

Surprise Show
Vanaf vrijdag 2 maart te zien om 20.45 uur

Henny Huisman verrast in de Surprise Show nietsvermoedende mensen en laat hun droomwens in vervulling gaan. In 1988 won het programma de Gouden Televizier-Ring.

Surpriseshow

Kreatief bezig zijn
Vanaf donderdag 1 maart te zien om 17.00 uur

In Kreatief bezig zijn demonstreert Wim Kros aan presentatrice Mireille Bekooij hoe je bijvoorbeeld zelf papier kunt maken, hoe je glas kunt bewerken en hoe je kunt figuurzagen.

Kreatief bezig zijn

Terug naar overzicht

Facebook Twitter