header

Sportzomer op Best 24: Geen bal op Best

Sportzomer op Best 24: Geen bal op Best

24 mei 2012

Best 24 is hét alternatief voor Nederland 1 tijdens de komende sportzomer van 8 juni tot en met 12 augustus. Terwijl Nederland 1 de sportliefhebber ruimschoots voorziet met grote live evenementen als het EK Voetbal en de Olympische Spelen, ziet u vertrouwde Nederland 1-programma’s terug op Best 24.

Best 24 zendt onder de veelzeggende slogan ‘Geen bal op Best’ alleen maar feel good programma’s uit, waarin gegarandeerd geen seconde sport te zien is. Grote tv-hits als Dokter Deen, Spoorloos, Tussen Kunst & Kitsch, Hello Goodbye en Erica op Reis zorgen voor herkenbare, zomerse televisieavonden.

Vanzelfsprekend mag Lingo met Lucille Werner niet ontbreken, het dagelijkse spelprogramma is ook hier om 19.00 uur te zien. Geheel volgens de goede traditie volgt op de late avond een talkshow met Jeroen Pauw. Hij voert in 5 jaar later gesprekken met spraakmakende bekende Nederlanders onder wie Paul de Leeuw, Katja Römer-Schuurman, Reinout Oerlemans en Femke Halsema. Over heimelijke verlangens, serieuze angsten, keiharde ambities en zuivere voorspellingen. Jeroen heeft zijn gasten vijf jaar geleden gesproken en al die tijd zijn deze interviews bewaard in een kluis. Nu is het moment aangebroken de mensen terug te vragen.

Best 24 blijft ook het themakanaal van de goede herinnering en nostalgie met bekende tv-klassiekers als de zomercomedy Tax Free met Piet Bambergen en Rudi Falkenhagen, Pluk de Dag met Ron Boszhard, diverse natuurprogramma’s en TV Monumenten, waarin televisiecoryfeeën worden geportretteerd.

‘Geen bal op Best’ is tussen 8 juni en 12 augustus te zien.

Bekijk hier de actuele programmering

Bekijk hier het zenderoverzicht

 

See video
Terug naar overzicht

Facebook Twitter